top of page

Anbefalinger

Sara Scheel.JPG

Klarhed og retning

”Gennem samtaler med Britta har jeg fået klarhed og retning for min kunstneriske identitet. Jeg er blevet mere tydelig og konkret i formidlingen af min kunst, og jeg har fået konkrete værktøjer til at synliggøre min kunst overfor netop dem, den er rettet mod.

Jeg elsker at Britta skaber rum for alle mine ideer med opmuntring og nærvær. Samtalerne åbner op for nye forståelser, viser mig nye veje at gå og har givet mig fokus på vigtige valg og beslutninger

Med hjælp fra Britta har jeg lavet mit livs første legatansøgning. På dén ansøgning blev jeg tildelte et arbejdslegat fra Statens Kunstfond, Kunsthåndværk og Design i 2023”.

Sara Scheel, skulptør

De rigtige spørgsmål

"Da jeg for to år siden tog springet og blev selvstændig kunstner, indledte jeg et samarbejde med Britta. Jeg havde brug for hjælp og sparring ift. at se på min kunst med andre øjne og få sat mål og retning for min kunstneriske praksis. Hvad skulle jeg sige ja og nej til i arbejdet på at nå mine mål?

Britta satte mig bl.a. i gang med en længere skriveproces for at gøre mig bevidst om, hvad min kunst kommer af, og for at sprogliggøre det store HVORFOR, både indholdsmæssigt og ift. mit formsprog. – Det var en kæmpe hjælp og øjenåbner for mig!

Britta er super skarp til at stille de rigtige spørgsmål, løfte mig op og få mig til at reflektere over mit kunstneriske virke og intention, se nye vinkler og perspektiver.

Derudover har jeg haft stor glæde og gavn af hendes store viden og erfaring med udformning af ansøgninger og søgning af fondsmidler.

Kæmpe anbefaling herfra!"

Hanne Schmidt, billedkunstner

HanneSchmidt1.webp

The missing Link

"Jeg har haft stor glæde af Brittas rådgivning. Hun er "The missing link". En nærværende person, som på den ene side har dyb kunstnerisk indsigt og samtidig stor forståelse for de snærende rammer man som kunstner skal begå sig i. Hun har været en kæmpe hjælp for mig, åbnet døre, givet mig ny indsigt og inspiration. Med Brittas ansøgningshjælp opnåede min soloudstilling på Vejle Kunstmuseum ”The Babuska Boy", 2021, fondsstøtte fra Knud Højgaards fond, Toyota Fonden, og Jørgen og Bodil Munch Christensens Kulturlegat”

Ole Aakjær, billedkunstner

Ole.jpg
Nina.jpg

Ro, indsigt og spot on-analyse

"Britta har med sin menneskelige ro, egne kunstneriske erfaringer og store indsigt i kunstverdenen, givet mig tryghed i mit formsprog og i mine prioriteringer. Som autodidakt kunstner kan det være svært at entrere kunstscenen, forstå systemer og finde sit ståsted. Britta er med analytisk tilgang og menneskelig forståelse gået ”spot on” i forhold til 2, for mig, væsentlige ting: at finde ro i et formsprog, der udtrykker sig i flere retninger, og prioriteringer i forhold til at have det godt i helheden ”menneske og kunstner”.

Jeg har haft samtaler med Britta om min første indsendelse til en censureret udstilling, Kunstnernes Sommerudstilling 23, og har også her fået stor forståelse for de overvejelser, der rækker ud over de enkelte værker. Samtalerne gav ro i udvælgelse af værker og mod til at stå ved forskellighed i formsproget. 2 værker med forskellige teknikker og udtryk blev antaget".

Nina Hansen, keramiker

Samme frekvens

"Dét vigtige budskab jeg så gerne vi have frem i ord, ord der ikke er min umiddelbare udtryksform, fremstår efter hjælp fra Britta klart og præcist. Jeg tænker i følelser, stemninger, billeder og koncepter, og det er en stor hjælp at få disse begreber sprogligt indkredset og sammenfattet.  Der er en stor tryghed i, at modtageren af ens tanker er på samme frekvens som én selv".

Helene Vonsild, væver og tekstildesigner

Helene Vonsild copy.webp
bottom of page